Fysatansåhärligt
2015-03-31 / 20:54:50 / Allmänt / Länk

Igår var det återigen dags för mig och Frida att gå på vår berömda måndagsdejt. Vi började med en fika, sen ett selektivt beslut om att vädret var väldigt bra, så då tog vi ett glas cava och en toast skagen, sen bestämde vi oss för att city var the place to be, så vi begav oss till stockholm fisk i hopp om att vinet smakade gudomligt och att man med lite tur skulle råka på en gammal klasskompis som jobbar i baren (det gjorde vi tyvärr inte) sen så fortsatte kvällen i härlig Marielle och Frida anda. Himla bra så att säga. 
Frida är min bästa flickvän någonsin!
Btw - igår var min toffs så slickad att jag fick ont i tänderna. Men det såg bra ut så jag lät det begås 

Lindahls
2015-03-29 / 12:33:39 / Allmänt / Länk


Kvarg som smakar nutella! Nu är vi alla räddade! Hur galet gott som helst...!Döda
2015-03-27 / 18:54:59 / Allmänt / Länk

Idag tog jag och Frida det efterblivna beslutat att shoppa inne i city.. Vilket var ett dumt beslut då vi båda hatar människor, jag hatar särskilt människor som shoppar! Vi pallade i ca 1timme sen satte vi oss och drack vin, det var dagens höjdpunkt än så länge! Nu är det fredagsmys på hög nivå med vin och nötter, sedan bär det av in mot stan för utgång! Bra jävla fredag
Hittade en himla fin hatt, utan onödiga hål hade jag köpt den!
Selfie från gårdagens myskväll 


Kapporkaporkappor
2015-03-26 / 19:41:49 / Allmänt / Länk

Jag är beroende av kappor! Älskar alla och vill ha fler! Sitter just nu och tokmyser i min nya laxrosa underbara kappa, det må vara kallt ute, men min nya kärlek värmer hjärtat så pass att jag inte fryser.. Är helt salig! Jag har dessutom räknat ut att nu när jag snart är rökfri (ta i trä) så har jag råd att köpa ännu fler kappor, mobilskal (min andra last), och massamassa andra underbara saker! 
Det var ju heller inte tråkigt att jag fick 15% rabatt på kärleken då jag känner personen som sålde den till mig, väldigt få saker kan gå fel just nu.

Nu blir det datenight med vin och middag inne i city! 

Btw - köpte en sjal som matchar nya kappan som handen i handsken


Dag 3
2015-03-26 / 19:35:27 / Allmänt / Länk

Kanske inte så väldigt mycket att hänga i granen... Men idag har jag vart rökfri i tre dagar! Är så himla stolt över mig själv så att jag ska nog ge mig själv en present imorgon! 
För trött för allt
2015-03-25 / 01:13:16 / Allmänt / Länk

Jaaani.. Jag har skött min egen tvätt sen jag gick i sjunde klass (till en början självklart med massor av hjälp) sen dess har jag inte gjort många misstag i tvättstugan, förrän nu! 8 år efger att jag har lärt mig färdigheten "att tvätta kläder" så gör jag dubdermisstaget nr. 1, jag slänger in ett par sprillans nya (svarta) jeans tillsammans med några par av mina snyggaste vita underkläder... Så nu måste mitt lilla stolpskott till mästertvätterska gå och köpa klor, lägga alla snygga undies i klor, tvätta undan kloret för hand (får man skiten i tvättmaskinen så bleks allt) sen efter att jag har handtvättat mina undies måste jag slänga in dem i tvättmaskinen, klart först när skiten torkad.. Vilket inte alls är något problem då jag INTE ALLS HAR TUSEN SAKER ATT GÖRA!! Ex. Fem cp-fulla tvättpåsar och grovstäda varje yta. Men det är lugnt. Jag är inte alls trött. Nejdå

(Ursäktar ev. stavfel - fuck allt)

Härligt sorterad tvätt 

2015 hälsans år
2015-03-23 / 19:42:07 / Allmänt / Länk

Efter att ha luktat askkopp i drygt 6 år har jag äntligen tagit mig i kragen! Så nu är det slut med rökandet! Avvänjer mig med snus, tycker inte om snus så snart slänger vi dosan också! Wish me luck! 

Kommer nog göra susen för träningen också! 

Ego
2015-03-21 / 23:44:00 / Allmänt / Länk


En selfie om dan håller doktorn från stan! 

Och min älskade kappa! Nu får det bli lite varmare så att jag få använda den varje dag! 

The apple of my eye
2015-03-21 / 21:59:03 / Allmänt / LänkSå mycket kärlek och karisma i en sån liten människa. Jag älskar dig tusen varv tunt jorden och tillbaka 

VinterMars
2015-03-21 / 12:43:38 / Allmänt / Länk

På min promenad hem från krogen igår så tittade jag faktiskt upp och såg hur fint den nya snön hade lagt sig! (Nästa Ernst, det är ju klart jag) så 4 på morgonen bestämde jag mig förnatt jag skulle fota lite träd.. Jag hade så mysigt att jag inte ens frös! Ska nog börja uppskatta min tillvaro lite oftare! (Justevarpådejtigår,detgickbra,tacksomfrågar) 

Sverige är typ fint ibland

Börjar ta sig
2015-03-20 / 13:17:56 / Allmänt / LänkNu åker vi till solarieöarna och glömmer vardagen i 20 minuter

Snäll mage
2015-03-18 / 23:29:27 / Allmänt / Länk

Med konstanta knivstick i magen sen i torsdags har jag mått piss, satte i spiralen från helvetet och jag har väl på något vis gjort karma så förbannad att jag har haft konstant mensvärk i snart en vecka.. Men idag har jag inte ens behövt ta smärtstillande! :) vilket är ett sjukt stort framsteg då jag har knaprat ca 3 ipren om dagen för att klara dagarna. MEN INTE IDAG! :) #sjuktjävlalycklig! Det här kanske innebär att jag slipper ringa och boka en skitdyr akuttid på sjukan! Renjävla lycka! Nu ska den lilla jäveln få sitta i fem år och förhoppningsvis inte ge mig mer trubbel (ta i trä).

Dessutom har det vart så himla härligt väder idag så att jag har kunnat ha min nya vårkappa på mig! #brajävladag

Onsdagsledigt
2015-03-18 / 11:00:34 / Allmänt / Länk

Idag är nästan hela familjen ledig! Så just nu sitter min prinsessa och jag i soffan och leker med hennes furbie, som tyvärr sjuknat in i "furbilit" ;) på dagens agenda står solarieöarna och sen mot uppsala för att skjutsa hem mormor från sjukhuset! Men nu, mysa i soffan med min prinsessa ❤️


När hela familjen gick på en toalett
2015-03-17 / 17:22:46 / Allmänt / Länk

I december var jag i Berlin med familjen, vi åt på en oerhört pompös restaurang och upptäckte att restaurangens badrum var awesome! Så hela familjen klämde in oss på badrummet och struntade totalt i resterande gäster i några minuter 

Bästitestiduschen
2015-03-17 / 17:08:09 / Allmänt / Länk

En sak jag avsolut inte kan leva utan är Body Shops duschserie! Tvålarna har jag varit beroende av sen jag gick i sjunde klass, hur fräscha och bra som helst! Blir rätt så ren också! ;)
Sticks and Sushi #fethyllning
2015-03-12 / 23:58:08 / Allmänt / Länk

Livet just nu suger... Hatar sverige och vill fly till mitt moderland - Danmark. Inte för att jag känner mig så himla patriotisk, utan för att jag vill ha världens godaste SUSHI! Sticks and Sushi är tammefan världens bästa sushi, och jag har fått nöjet och äran att få äta där två gånger i mitt korta liv på (snartsåflickalilla) 21 årssnurr. Men just nu har jag såna otroliga cravings att jag skulle kunna boka en flygbiljett asap och åka till arlanda i en taxi nu på en gång - ta ett blankolån för sushi! 


Inte nog med att det är sjukt jävla bäst - allt du trycker i dig är ett konstverk!! Fy farao för svensk sushi. Blä (fastrawärheltokej)

Dagens cupcakes
2015-03-11 / 22:14:39 / Allmänt / Länk
Idag kom Agnes förbi, började med PW på 1,5 timme sen så bakade vi cupcakes och bilderna visar slutresultatet! Blev hur gott som helst! ÄLSKAR formarna som jag köpte på Cervera! 

Cupcake inspo
2015-03-11 / 22:11:20 / Allmänt / Länk


Godmorgonstund
2015-03-11 / 09:35:54 / Allmänt / Länk

Snart kommer agnes och jag har precis tryckt i mig frukost, helt utan onödigt fett. Måste köpa kokosolja dock! 
Äggröra utan laktos/mjölk - stek bara ihop ett par ägg och krydda! Sen två finkrisp med avokado 😄 så självklart en kopp té i en av mina 6..8? Iormuggar! 

Skryterlitekanskebaraenaning
2015-03-11 / 00:11:48 / Allmänt / Länk


Dagens PW


Och så PWn häromdagen, jag är så himla stolt över mig själv! Kan väl erkänna att sen jag fyllde arton så har ett av mina största intressen varit att festa och spendera sjukligt mycket pengar på att äta ute! Jag har levt för dagen och fullkomligt skitit i att bry mig om vad jag utsatte min kropp för. Sen så satte jag ett nyårslöfte att innan 2015 är slut så ska jag ha gått ner 15kg och samtidigt blivit "vältränad", och jag kan med stolthet säga att nyårslöftet is still going strong, äter nästan aldrig skräpmat, ingen läsk, unnar mig godis/snask extremt sällan och jag rör på mig som en jävla jävel! Jag är så sjukt jävla stolt över mig själv!! 


PW
2015-03-09 / 13:29:51 / Allmänt / Länk

Drömväder för en PW Interior heaven
2015-03-09 / 01:15:53 / Allmänt / Länk

Drömmer mig bort och vill inreda om varje vrå i huset... Pinterest borde förbjudas Kuddarna... Kunde döda för mindre! 

Excuse me while I light my house on fire
2015-03-08 / 22:30:05 / Allmänt / Länk

Ska försöka behärska mig medans jag skriver detta inlägg...
Jag ska på kryssning den 14april, men inte vilken kryssning som helst, jag ska på världens sexigaste kryssning! Det betyder att Englaklubben anordnar en kryssning för alla sina medlemmar den 14april via SiljaLine. Jag är inte medlem i Englaklubben, men det betyder inte att jag inte ska med! 
Englaklubben är nämligen till för alla som jobbar inom... SOS, AMBULANS, POLIS, BRAND, VÅRDEN, FN OCH KRIMINALVÅRDEN.. VET NI HUR MYCKET ÖGONGODIS DET BETYDER ELLER?!?!??! 
Jag går sönder på insidan pga så mycket tagg. Måste lugna ner mig.. omg 
 
 

jag ska lära dig allt jag kan.
2015-03-08 / 22:21:45 / Allmänt / Länk

Efter mitt mindre roliga läkarbesök på tisdag ska jag möta upp bästa Myran hemma hos mig och så ska jag lära henne allt jag vet om att baka cupcakes! Det måtte bli bra den här gången, för att jag har köpt superfina formar. Häromdagen så försökte jag mig på att göra CappuccinoButterFrosting, men skiten skar sig så cupcakesen blev ohyffsat fula, var nära på att slänga alla 40 cupcakes innan mor min hotade med att slänga ut mig om jag var beredd att slösa så mycket. Så fulisarna fick vara kvar, har matat varenda grannunge med minst tre per gång bara för att bli av med dem! 
 
Men på tisdag, då jävlar ska vi lyckas, man brukar ju lyckas bättre med fler kockar som rör om ;) 
Det kommer i varje fall bli vanliga chokladmuffins, ev. med mörkchoklad chips i, cappuccinofrosting och chokladhjärtan på toppen, tror att det kommer bli toppen den här gången, om inte så, tredje gången gillt
Nu ska jag måla mina tassar. info för er som antecknar liksom. 
 
Bild på mig och myran för ca 100 år sedan <3

Marbella. En enkel resa tack
2015-03-08 / 21:44:35 / Allmänt / Länk

Just nu så skriker min kropp av längtan och extas! För att min familj har äntligen fattat ett beslut gällande fastighet utomlands, och det blir freakking Marbella! Ämnet om att köpa lägenhet/radhus i varmare breddgrader har varit på tapeten lite för länge, det har snackats om det så länge så att jag till slut gav upp hoppet om att det verkligen skulle bli av... Men igår så skickades det iväg ett flertal mail till ett flertal mäklare om just att köpa en liten bostad vid strandkanten i Marbella! Jag kunde faktiskt inte vara mer taggad på något annat just nu! Bara tanken på att ha ett helt eget litet krypin under solen.
 
Sen kom jag på den briljanta idén om att starta ett litet företag där nere, för då kanske man tillockmed slipper åka hem till gråa, trista skitSverige för alltid! Min lilla hypotetiska dröm är då att öppna ett litet gym nere i Marbella, för att alla gillar ju att vara smärta på playan, går inte att göra fel med ett skönt gym, sen att jag rekryterar alla snygga PTs är ju inte heller något jag inte ser fram emot direkt ;) Nej inom en snar framtid (håller alla tummar som jag fysiskt möjligen kan) kommer jag säga byebye till svea på obestämd tid, skrika yolo hela vägen till Arlanda med en enkelbiljett till solen, och lapa drinkar på playan medan jag bestämmer själv när jag vill åka hem, bara att kunna köpa en enkelbiljett smakar kaka i munnen!  Fy faaan va man lever bra.