Maktskifte
2014-09-15 / 10:05:42 / Allmänt / Länk

Jag brukar aldrig uttala mig politiskt på internet, jag är inte den som skriver facebook uppdaterigar som -"röstar du på ... Så kan du ta bort mig från dina vänner" eller dyl. Men just nu känner jag att jag skulle kunna göra något liknande.. Jag är så himla ledsen, förtvivlad och rädd för vad som komma skall! Igår så blev Stefan Löfven vår nya stadsminister, och jag kunde inte bli ledsnare, just nu så sitter en aggresiv och relativt "grön" politiker i en maktposition. Jag saknar redan Fredrik. Men det som gör mig mest upprörd är hur otacksamma svenska folket är! Det är nu slutet på år 2014 och alla verkar ha glömt (eller skiter i) att för inte alls länge sen var det finanskris i Sverige! Anders Borg (m) gjorde Sverige till topp 5 rikaste länderna i EU! Vi förkastar partiet och människorna som har gjort Sverige till ett starkt och tryggt land, Moderaterna gjorde det lönsamt att arbeta, socialdemokraterna gör det lönsamt att gå på bidrag.. Moderaterna belönade arbete med välfärd, socialdemokraterna förkastar och förstör välfärden genom att ge bort den till människor som inte vill jobba! Det är jävligt enkelt att utnyttja bidragssystemet i Sverige, och sossarna underlättar ytterligare. Jag är helt enkelt förbannad!!  Jag anser inte att det är min uppgift att jobba arslet av mig 5-7 dagar i veckan för att halva min lön ska gå till lata idioter som har insett att man under socialistiskt styre tjänar mer på att gå hemma på bidrag än att faktiskt dra sitt strå i stacken och jobba!

Tänkte avsluta den här smått irriterade texten med - Anders Borg och Fredrik Reinfelt gjorde Sverige till det Sverige jag älskar Ⓜ️💙

Söndag
2014-09-07 / 20:30:54 / Allmänt / Länk

Dålig update för att jag har börjat på mitt nya jobb! Sjukt kul med utbildningsveckor, sjukt kul med nytt jobb (och sjukt coolt med badge, med min bild på - är sjukt viktig nu) stormtrivs på kontoret, och har världens finaste nya kollegor! Har nu jobbat i två veckor och är slut! Är ofantligt mycket info som präntas in varje vardag men jag har så kul samtidigt så alla tidiga kvällar, sena mornar och plugg är guld värda! 
Nu sitter jag och avslutar en toppen vecka med lite Top Gear UK, snart är det Geordie Shore, och jag gråter av lycka..