Changera
2016-01-13 / 09:02:39 / Allmänt / Länk

Att stänga en dörr och öppna en annan. För varje dag som går inser jag mer och mer att man inte kan kontrollera allt, man kan inte forma omgivningen till sitt tycke. Ibland måste man låta saker ske och det är inte hela världen om det inte blir som jag minutiöst har planerat! För slumpen kan bli något helt fantastiskt underbart. Slumpen kan bli sena kvällar med skratt och mun som smärtar så skönt för att man ler för mycket på en kväll. Att släppa kontrollen kan vara det härligaste jag har gjort! 
Ärkefiende
2016-01-03 / 13:11:59 / Allmänt / Länk

Ni vet det där plagget, som du vägrar slänga, som ligger längst in i garderoben och som du inte kunnat ha på flera år pga för mycket bea på köttbiten, pga för mycket chirre med dirren och för många goda drinkar? 

Idag gjorde jag det där som är så jävla jobbigt, jag provade min ärkefiende. Mina världens finaste shorts som jag inte kunnat ha sen 2012, shortsen som inte gick över knäna för att låren var för stora, men idag gick dom fan hela vägen upp! Knappen och dragkedjan gled upp med lättnad och jag är nu ännu mer taggad att dra till gymmet än vad jag var imorse!! 

Trots stolthet måste jag poängtera att det inte såg bra ut (falukorv och lite kassler varning kanske), så jag har en bit kvar på uppförsbacken, men sträckan är kortare nu än för ett år sen ❤️ nu drar vi till Gumse och svettas lite!